TILLBAKA
   TILL MENY
   STARTA WEBBSHOP

   Ny teknik och nya kanaler har för all framtid förändrat sättet vi konsumerar varor & tjänster. En webbutik är bara en anpassning till vår samtid.

   E-handeln ökar med nära 10 miljarder varje år. Har du råd att inte ha en webbshop?

   SÄLJ VAD SOM HELST, NÄR SOM HELST

   Fysiska produkter, digitala nedladdningar, abonnemang, content. Till och med tid. Med en webbshop i Woocommerce har du möjlighet att sälja i princip vad som helst, var som helst i världen, dygnet runt, året om. Obegränsat antal artiklar. Obegränsat med möjligheter.

   Mobilvänlig

   WooCommerce är responsiv vilket innebär att din webbshop ser bra ut i datorn, mobilen och surfplattan. A & O då nära 70% av all trafik är via mobilen.

   Ditt företag - din webbshop

   Hos oss har du ett stall av designexperter & utvecklare som hjälper dig med färgsättning, moodboards, design, integration med system och allmän rådgivning. Vi tror på att din webbshop ska vara lika fantastisk & unik som du.

   Varför Woocommerce

   40% av världens webbshoppar drivs med Woocommerce. Detta innebär att du har oändligt med möjligheter att skräddarsy din webbshop. Nära alla system (Kassa, CRM, ERP m.fl.) går att koppla till Woocommerce.

   FÅ EN FRI OFFERT

   Använd kontaktformuläret,
   eller ring Kristoffer Nord:
   072-2517664

   Woocommerce är en kraftfull och användarvänlig webbshop. Det är världens mest populära E-handelsplattform vilket gör att du väljer en framtidssäkrad webbshop som är skalbar.

   En byrå – en kontaktperson

   Hos oss har du samma kontaktperson under hela din resa. Från första telefonsamtalet / mötet till lansering och support. På så sätt vet du exakt hela tiden vem du ska vända dig till och det blir inga eller korta ledtider. Vi är en driven affärspartner som även hjälper till med i princip all övrig marknadsföring, både digital och fysisk.

   E-handelssystem för internationell e-handel

   Att sälja internationellt från Sverige ger stora möjligheter. Sverige är ett land med goda logistikmöjligheter och en välutvecklad infrastruktur.

   Vårt e-handelssystem är idag översatt till alla språk och har stöd för samtliga valutor. Vi hjälper dig också att skriva kontrakt med en betalningspartner som har stöd för dina unika behov. Självklart ingår Paypal i våra paket för internationell e-handel.

   Betalningslösningar

   Vår e-handelsplattform är förberedd för Klarnas och DIBS samtliga tjänster. Det finns även färdiga integrationer för SWISH, Stripe .

   Drift & Support

   Att din webbutik ständigt ligger uppe och går snabbt är en förutsättning för bra försäljningssiffror. I din månadsavgift ingår drift och support. Din butik ligger på en server i en serverhall som övervakas dygnet runt. Om du önskar kan du även köpa en egen server.

   Tillägg: Möjlighet till abonnemang

   Vi erbjuder en avancerad abonnemangshantering som låter dina kunder prenumerera på dina produkter.

    

   Detta ingår

   Vi tillhandahåller e-handelslösningen på servrar i Sverige och i månadsavgiften ingår drift, support och uppdateringar. Du kan när som helst ringa oss och ställa frågor om din butik eller om e-handel i stort. Du betalar en fast månadsavgift som innehåller allt du behöver. Du kan också köpa till olika tillägg genom Woocommerce Appstore.