TILLBAKA
   TILL MENY
   SEO
   Varför SEO? Ny teknik och nya kanaler har förändrat sökbeteendet. 9/10 börjar ett sök via internet och Googles marknadsandel för sök är 90%. Det innebär att hur du syns på Google idag är högsta prioritet. Syns du inte på Google missar du affärer och förfrågningar. Varje dag. Vi hjälper dig få rätt kundförfrågningar.

   Vi Svenskar söker på Google 50 miljoner gånger. Varje dag. Rätt SEO leder till nya affärsmöjligheter och ökade intäkter.

   MÄTBAR SEO

   Vi har en egen kundportal där du som kund kan logga in och se hur sökmotoroptimeringen presterar. Det finns även möjlighet att koppla in statistik för adwords-kampanjer eller sociala medier-kampanjer och se konverteringar direkt i samma kontrollpanel. Hos oss ska du hela tiden veta hur vi jobbar för dig.

   HUR VI ARBETAR MED SEO
   1: DISCOVERYMÖTE
   2: OPTIMERINGSPLAN
   3: ÅTGÄRDSPLAN
   4: LÖPANDE ARBETE
   Discoverymöte
   Förutsättningar, hinder, möjligheter samt sökbeteenden som ni tjänar att rikta in er mot tas upp här. Vi kan även förse er med en ROI-kalkyl baserat på sökvolym, ordervärde, konverteringsgrad och marginal.

   Förutom fördelen att du får fler kundförfrågningar desto bättre du syns på Google, finns det flera fördelar med en sökmotoroptimering från en kompetent SEO-byrå:

   √ Få detaljerad statistik.
   √ Konkurrensanalys.
   √ Hitta nya intäktsströmmar.
   √ Håller din hemsida uppdaterad.

   √ Nå nya kundsegment som är köpklara.
   √ Få relevant kunddata.
   √ Syns ofta = branding.
   √ Service mot de som googlar dina kontaktuppgifter.

   EN HEMSIDA UTAN SEO ÄR SOM EN FIN SKYLT I SKOGEN

   Använd kontaktformuläret,
   Eller ring Kristoffer Nord:
   072-2517664