TILLBAKA
   TILL MENY

   VÅR VÄRDEGRUND

   I Eriksson/Nord Agency ABs värdegrund är alla människors lika värde, jämlikhet & yttrandefrihet basen. Vi förutsätter att alla våra medarbetare samt ledning uppträder enligt dessa grundläggande principer.

   Alltid: kunskapstörstande, nyfikna

   Vi verkar i en dynamisk branch där det hela tider kommer nya tekniker, nya idéer, ny meta. Vi får aldrig, för vår eller våra kunders skull, någonsin luta oss tillbaka och inte vilja ta in ny kunskap. Vi ska alltid brinna för att vidareutveckla vår kompetens.

   Alltid: Alltid på en gång.

   Vi ska alltid alltid leverera på en gång. Oavsett vad det handlar om. Alltid svara på ett mail. Alltid besvara ett samtal (eller alltid återkoppla om man inte kan svara just då). Alltid vara tillgänglig för kunden.

   Alltid: 30h arbetsvecka, 50h insats

   Även om vårt jobb är omväxlande är en stor del av arbetet stillasittande. För att på lång sikt motverka förslitningsskador har alla anställda 2h lunch varje dag, samt utbildning + friskvård varje fredag eftermiddag. I gengäld gör varje medarbetare sitt yttersta för att maximera insatsen  varje dag.

    

   Alltid: öppenhet

   Öppen, rak, kommunikation från ledning skapar förtroende och lojalitet. Skapar arbetsmoral och egen kreativitet.

   Med dessa grundstenar vill vi, Eriksson/Nord Agency AB, bidra till ett bättre arbetsklimat, ha friska och arbetsvilliga medarbetare och på så sätt göra ännu bättre lösningar för våra kunder. Vi vill att våra kunder ska märka av samtalen med våra medarbetare att vi är ett företag där människor trivs.

   Aldrig: ta med sig jobbet hem.

   Vi vill ha en tydlig markör mellan arbete och privatliv. Man ska aldrig ta med sig jobbet hem, men alltid vilja ta sig till jobbet. Ledningen ska under annat än ytterst specifika anledningar, kontakta anställda efter arbetstid.

   Eriksson/Nord Agency är en helhetsleverantör till företagsmarknadsföring. Vi kan helt eller delvis ersätta företags marknadsavdelning eller komplettera med specifik kompetens.

   Kontakt: 072-2517664

   Teknikvägen 3

   96150 Boden