TILLBAKA
   TILL MENY
    TILLBAKA
    TILL MENY

    Hotelldetektiven

    NORDMEC

    BÄTTRE ASSISTANS

    GAME JAM

    FILMPRODUKTION

    Filmproduktion av högsta kvalitet är idag nödvändigt för att nå genom bruset. En reklamfilm till din hemsida eller sociala medier som Youtube, Facebook & Instagram. På så sätt gör du ett seriöst intryck och ökar möjligheten att sälja.

    Vi hjälper er med allt från idé / storyboard till produktion, bearbetning och spridning i media.

    Vänd er till oss för er nästa filmproduktion!

    VÅRA
    TJÄNSTER

    Ø1
    FILM
    Ø2
    POST
    Ø3
    ANIMERING
    Ø4
    SPECIAL FX
    Filmproduktion

    Samtliga av våra produktioner går att få i 4K, som minst i Full-HD. Hos oss kan du få reklamfilmer specifikt anpassade efter det medie du vill annonsera i. Vi ger kostnadsfri rådgivning och du får best practice-case via ex Google (Hur man ska göra en framgångsrik kampanj som ger konvertering).

    Efterbearbetning

    Har du redan kvalitativ video/bilder men saknar kompetens/tid att själv bearbeta materialet? Vi kan göra allt från klippning, grading, synkning mot ljud, specialeffekter, montage etc. Helt enkelt allt du behöver för att din videoproduktion ska hålla högsta klass.

    Gif:ar/Videos/Intros

    Vi kan animera i princip vad som helst. Från scratch till animering av stillbilder. Får vi möjlighet att göra det i 80-talsstil lägger vi in elfte växeln i produktionen.

    Specialeffekter

    Specialeffekter är ett sätt att förhöja kvalitén på den färdiga produkten. Det kan handla om subtila effekter till in your face / flash. Det kan vara allt från att animera stillbilder, till att animera produkter till webbshoppen för att få de att "poppa", till att lägga in ljuseffekter.

    STARTA ETT SAMTAL

    En affärsrelation med en produktionsbyrå bör vara högt i tak och öppna kommunikationsvägar. Det finns inga fel frågor eller idéer. För små eller stora lösningar. Det viktiga är att du får rätt lösning för dina behov. Kontakta oss idag. Ring: 072-2517664