TILLBAKA
   TILL MENY

   VÅR ARBETSPROCESS

   Ø1
   STEG 1
   Ø2
   STEG 2
   Ø3
   STEG 3
   Ø4
   STEG 4
   Ø5
   STEG 5
   Startmöte

   Möte och workshop. Vad är målet med annonseringen?

   Presentation

   Utifrån workshopen tar vi fram en marknadsföringsmodell som vi anser kommer ge bäst avkastning.

   Implementering

   Vid accept börjar vi rulla ut medieplanen och kontaktar befintliga / nya medier för att göra beställningar, omförhandla eller avsluta pågående annonsering. Nödvändiga konton sätts upp.

   Uppföljning

   Med på förhand avtalade intervaller har vi uppföljningsmöten och stämmer av hur medieplanen fortlöper. Ev justeringar görs löpande under året.

   Årsavstämning

   Efter ca ett år tar vi ett längre möte där vi går igenom vad utfallet blev samt planerar inför nästa år.

   Vi erbjuder företag oavsett storlek och bransch en professionell medierådgivning och avlastning. Marknaden ändras hela tiden och det är svårt som egen företagare, eller ens marknadschef att hänga med. Via oss får du avlastning. Du kan styra alla säljare till oss, samt att vi hela tiden håller oss ajour med nyheter inom marknadsföring. Välkommen till en enklare arbetsdag.

   Mediefiltrering

   Vi ser till att du hela tiden har optimal närvaro i medier, oavsett om det gäller internetkataloger, digital annonsering, print, TV eller Radio. Vi mäter hela tiden din ROI.

   Egen produktion

   Hos oss ingår allt, både foto, video, fysisk och digital produktion. På så sätt kan du ägna dig åt det viktigaste. Ditt eget sälj och dina kunder. Svårare än så är det inte. En byrå. Alla lösningar.

   FÅ EN ENKLARE VARDAG

   Kontakta oss idag för en fri offert.
   Ring Kristoffer Nord: 072-2517664
   eller använd kontaktformuläret.