TILLBAKA
   TILL MENY

   KOMMUNIKATIONBYRÅ I BODEN & LULEÅ

   Företags kommunikation har gått från envägskommunikation till att idag ha en dialog med kunder över flera plattformar. Samtidigt bidrar de nya medierna till att allt fler slåss om samma kunder.

   I det ”mediebrus” som skapats via överflöd av info gäller det inte bara att ropa högst eller mest. Det gäller att kommunicera smart, genomtänkt, säljande, kreativt och målmedvetet. Här kommer Eriksson/Nord Agency in som er kommunikationsbyrå. Vi hjälper er skapa effektiva kommunikationslösningar och tar helhetsansvar för allt ifrån strategiupplägg till produktion och publicering. Vi vill att våra kunder ska ligga i framkant på en marknad som idag saknar gränser.

   STARTA ETT SAMTAL

   En affärsrelation med en digitalbyrå bör vara högt i tak och öppna kommunikationsvägar. Det finns inga fel frågor eller idéer. För små eller stora lösningar. Det viktiga är att du får rätt lösning för dina behov. Ring 072-2517664 eller använd kontakformuläret.

   KOMMUNIKATIONSBYRÅ I BODEN & LULEÅ

   I det mediebrus som skapats via överflöd av info kan man inte ropa högst eller mest. Det gäller att kommunicera smart, genomtänkt, säljande, kreativt och målmedvetet. Här kommer vi in som er kommunikationsbyrå. Vi hjälper er skapa effektiva kommunikationslösningar och tar helhetsansvar för allt ifrån strategiupplägg till produktion och publicering. Vi vill att våra kunder ska ligga i framkant på en marknad som idag saknar gränser.

   Kristoffer Nord CEO/CD

   Grundare av företaget. Har arbetat med SEO/Adwords/hemsidor & marknadsföring sedan 2007. Inom sälj sedan 2004. Arbetat i Sverige, Malaysia & Kina. Nås på: 072-2517664.

   Per Eriksson COO/Projektledare

   Grundare av företaget. Har arbetat med försäljning och affärsutveckling sedan 2002. Har mestadels arbetat med affärsutveckling inom finansbranschen i Malaysia, Kina & Singapore. Nås på 070-5521299

   Sami Chabouni Advisor Sthlm

   Sami Chabouni har arbetat inom IT & telekom som rådgivare, strateg samt innehaft flera VD-positioner. Har arbetat över nära hela världen: Europa, Sydamerika, Israel, samt sydöstra Asien.

   Jens Åkerlund Art director

   När det vankas filmproduktion är det Jens som knackar på dörren.

   Frida Herdenberg Art director

   Frida är vår fotograf, webbproducent, grafiker & förmedlare av onödig vetskap. Älskar populärkultur & London.

   Linus Granberg Head of content

   Linus har det operativa ansvaret för producerat content. Fotograf, videograf, samt projektledare.

   VÄX MED OSS

   Säljande kommunikation

   Kommunikation är för oss att öka lönsamhet & skapa nöjda kunder. Exempel på lösningar vi erbjuder: Kampanjer PR Sociala medier Säljstöd Webbproduktion Sökmotoroptimering Annonsering Hjälp med influencers Filmproduktion Systemutveckling Google Profilreklam