Webbshop

En Byrå

Alla lösningar

Webbshop

Det viktigaste för oss är säljet

Hur man än väljer att beskriva vad vi gör så är det viktigaste vad våra kunder får: hemsidor och digitala plattformar som ger ett önskat resultat. Fler kunder och mer intäkter. Större marknadsandelar och en hemsida som är framtidssäkrad samt skalbar. Eriksson/Nord Agency har sälj i vårt DNA och gör våra hemsidor lönsamma för våra kunder och attraktiva för våra kunders kunder.

E-handel för 10-talet

Vi gör kundunika, framtidssäkrade webbshoppar i Woocommerce.

 

√ Automatiskt mobilanpassad

√ Stöd för olika frakt- & betalsätt

√ Kopplas enkelt till din bokföring

√ Syns bra på Google

√ Facebookshop

√ ÅF-stöd

Sälj vad som helst, när som helst

Från fysiska produkter, digitala nedladdningar, abonnemang, content; till och med tid. Via Woocommerce har du möjlighet att sälja i princip vad som helst, var som helst i världen.

Mobilvänlig

WooCommerce är responsiv vilket innebär att din webbshop ser bra ut i en dator såväl som i mobilen och surfplattan. Idag kan upp till 85% av trafiken till en webbshop vara via mobila enheter, varför detta är jätteviktigt

User Experience 

Vi designar alla sidor med tre grundstenar: Enkelt, pedagogiskt, säljande. Designen ska sätta din besökare i fokus. På så sätt gör vi våra webbshoppar mer säljande. Svårare än så är det inte.

Egen applikationsmarknad

Woocommerce driver ca 40% av världens webbshoppar. Detta innebär att användare av Woocommerce har i princip oändligt med möjligheter att skräddarsy sin webbshopp efter sina och företagets behov. Idag har alla större betallösnignar samt fakureringssystem/ERP/CRM och andra system klara kopplingsmoduler klara för Woocommerce. Dessutom kan man vara säker att alla framtida betalningslösningar i princip alltid designar med Woocommerce i första hand.

 

Du är unik och din webbshop borde spegla det.

Ditt företag – Din webbshop

Du har total kontroll över utseendet och känslan du vill att win webbshop ska förmedla. TIll din hjälp har du ett stall av designexperter som hjälper dig med färgsättning, moodboards, design, mallar och allmän rådgivning, bollplank. Vi tror på att din webbshop ska vara lika fantastisk som du.

Betallösningar för 10-talets konsumenter

Dagens konsumenter är mobila. Det ställer höga krav på dagens webbshoppar att möta hur kunder vill betala idag. Har du inte anpassat din webbshop efter detta kommer du att tappa affärer. Woocommerce är designad för att möta kunden oavsett miljö som köpbeslutet tas. På jobbet, i taxin, på flyget. Det finns smarta lösningar för alla tillfällen. Vi hjälper dig med hela integreringen så att du kan fokusera på säljet.

Webbshop med trafik

En webbshop kan vara hur genomtänkt som helst. Är den inte sökmotoroptimering blir det en skylt i skogen. Vi optimerar alla webbshoppar för sökmotorerna såsom Google. Vi jobbar aktivt med optimeringen och via våra kundportal kan du följa hur du klättrar i träfflistan.

 

E/N Agency som e-handelspartner

Woocommerce är en kraftfull och användarvänlig webbshop. Det är världens mest populära E-handelsplattform vilket gör att du väljer en framtidssäkrad plattform med gott om stöd.

En byrå – en kontaktperson

Hos oss har du samma kontaktperson under hela din resa. Från första telefonsamtal/möte till lansering och support. På så sätt vet du exakt hela tiden vem du ska vända dig till och det blir inga eller korta ledtider. Vi är en driven affärspartner som även hjälper till med i princip all övrig marknadsföring, både digital och fysisk.

E-handelssystem för internationell e-handel

Att sälja internationellt från Sverige ger stora möjligheter. Sverige är ett land med goda logistikmöjligheter och en välutvecklad infrastruktur.
Möjligheten att skicka till många EU-länder och även andra delar av världen finns redan på plats och det är egentligen bara en fraktsedel bort. På bara någon dag kan ditt paket skickas över hela världen med rätt uppsättning av lager och rätt logistikpartner. Vi har system för att hantera olika lagerställen i olika delar av världen.

E-handelssystemet har stöd för olika länder, valutor och designmallar i olika marknader. När du börjar sälja för några hundratusen per land har e-handelsplattformen även stöd för specifika momsregler för varje land.

Vårt e-handelssystem är idag översatt till alla språk och har stöd för samtliga valutor. Vi hjälper dig också att skriva kontrakt med en betalningspartner som har stöd för dina unika behov. Självklart ingår Paypal i våra paket för internationell e-handel.

Drift & Support

Att din webbutik ständigt ligger uppe och går snabbt är en förutsättning för bra försäljningssiffror. I din månadsavgift ingår drift och support. Din butik ligger på en server i en serverhall som övervakas dygnet runt. Om du önskar kan du även köpa en egen server.

Din butik kan placeras i serverhallar i olika delar av världen baserat på var du säljer. Lösningar för lastbalansering finns.

Tillägg: Möjlighet till abonnemang

Vi erbjuder en avancerad abonnemangshantering som låter dina kunder prenumerera på dina produkter. Vårt E-handelssystem ger dina kunder möjligheten att välja abonnemang på såväl produktsidan som i kassan.

Betalningslösningar

Vår e-handelsplattform är förberedd för Klarnas och DIBS samtliga tjänster. Det finns även färdiga integrationer för SveaWebPay, PayEx och Auriga som tillägg.

Detta ingår

Vi tillhandahåller e-handelslösningen på servrar i Sverige och i månadsavgiften ingår drift, support och uppdateringar. Du kan när som helst ringa oss och ställa frågor om din butik eller om e-handel i stort. Du betalar en fast månadsavgift som innehåller allt du behöver. Du kan också köpa till olika tillägg genom Woocommerce Appstore.