Sökmotoroptimering - SEO

Hitta ny intäktsströmmar

En byrå

Alla lösningar

Sökmotoroptimering-SEO

Det viktigaste för oss är säljet

Hur man väljer att beskriva vad vi gör så är det viktigaste vad våra kunder får: hemsidor och digitala plattformar som ger ett önskat resultat. Fler kunder och mer intäkter. Större marknadsandelar och en hemsida som är framtidssäkrad samt skalbar. Eriksson/Nord Agency har sälj i vårt DNA och gör våra hemsidor lönsamma för våra kunder och attraktiva för våra kunders kunder.

SEO – ett affärskritiskt arbete

Ny teknik har gjort att allt har förändrats. Så även beteenden. Idag söker människor till stor del information digitalt. I princip all trafik går idag via sökmotorer och Google står för nära 9/10 av söket. Det innebär att hur du syns på Google idag måste behandlas med största prioritet. Varje dag du inte syns på Google missar du affärer och förfrågningar. Har du råd med det? Vi hjälper dig att få den position du förtjänar.
En byrå. Alla lösningar.

 

∨ Egen kundportal för SEO-kunder

∨ Kostnadsfritt discoverymöte

∨ Konkurrentanalys

∨ Personlig plan

∨ Utbildad personal

∨ Full transparens

Egen kundportal

Vi har en egen kundportal där du som kund kan logga in och direkt se hur SEO:n presterar. Det finns även möjlighet att koppla in statistik för adwords-kampanjer eller sociala medier-kampanjer och även se konverteringar direkt i samma kontrollpanel. Hos oss ska du hela tiden veta hur vi jobbar för dig.

 

8 fördelar med SEO

Varför SEO-sökmotoroptimering?

Förutom fördelen att du får fler kundförfrågningar desto bättre du syns på Google, finns det flera fördelar med en sökmotoroptimering från en kompetent SEO-byrå:

√ Få aktuell statistik över vad kunder söker efter.

√ Hur placerar du dig gentemot dina konkurrenter?

√ Finns det nya intäktsmöjligheter online?

√ Håller din hemsida uppdaterad = Bra första intryck.

√ Nå nya kundsegment som är köpklara.

√ Ger dig data att planera övriga marknadsaktiviteter.

√ Stärker ditt rykte = fler ser ditt namn vid sökningar.

√ Nå 9/10 av de som vill se din kontaktinfo / tjänster.

Hur vi arbetar med SEO-sökmotoroptimering

Discoverymöte
Förutsättningar, hinder, möjligheter, sökbeteenden som ni tjänar på att rikta in er mot tas upp här. Vi även förse er med en ROI-kalkyl baserat på sökvolym, ordervärde, konverteringsgrad och marginal.

Åtgärder
Vi sätter igång SEO-arbetet och uppdaterar hemsidan med de åtgärder som behövs för att SEO-arbetet ska kunna bära frukt.

Sökordsanalys, siteanalys och contentanalys
Vi ger förslag på hur en optimering skulle kunna se ut för er. Alla optimeringar är unika och skräddarsydda efter era föutsättningar, ingen är exakt likadan.

Rapportering & resultat
Du kan närsomhelst logga in i vår kundportal. Där finns detaljerad info om hur SEO-arbetet fortskrider och används som underlag för våra utvärderingsmöten.

Relevant trafik ett måste

En hemsida kan vara hur genomtänkt som helst. Är den inte sökmotoroptimerad blir den en skylt i skogen. Vi optimerar alla hemsidor för sökmotorerna såsom Google. Vi jobbar aktivt med optimeringen och via våra kundportal kan du följa hur du klättrar i träfflistan.

 

E/N Agency som SEO-partner

Eriksson/Nord Agency är en omnibyrå som sätter stort värde i att vara oberoende och transparenta i allt vi gör. Vi jobbar endast med långsiktiga kontrakt och där är vår kundrelation högsta prioritet. Söker du efter en SEO-byrå som tycker det är viktigt att informera sina kunder vad de gör och varför? Söker du efter en byrå där du ges redskap att kontrollera att vi sköter oss? Vänd dig då till oss! Som bonus får du även en byrå med omnikompetens inom alla områdens som rör marknadsföring. På köpet.

En byrå – en kontaktperson

Hos oss har du samma kontaktperson under hela din resa. Från första telefonsamtal/möte till lansering och support. På så sätt vet du exakt hela tiden vem du ska vända dig till. Vi är en driven affärspartner som även hjälper till med i princip all övrig marknadsföring, både digital och fysisk.

Fast ersättning

Vi tror att rörlig ersättning är hindrande för affärsutvecklande relationer. Små företag kan aldrig konkurrera med stora företag när det gäller marknadsinsatser, vilket gör att de ofta måste prioritera bort vinstdrivande åtgärder. På samma sätt måste många byråer på timpenning ofta göra kompromisser i en komprimerad budget. Vi tror på att långsiktighet föder lönsamhet. Vi tror på att öppenhet föder pålitlighet. Och vi tror på att fast ersättning istället fokuserar på de som är relevant: var vill du vara och vad behövs för att nå dit? Alla annat är ointressant. Allt annat får du på köpet.

Drift & Support

Att din hemsida ständigt ligger uppe och går snabbt är ett måste för bra affärer online. I din månadsavgift ingår drift och support. Om du vill.

Inga provisioner

Vi tar inga provisioner får de tjänster vi förmedlar från tredjepart, som trycksaker eller sökordsannonsering. På så sätt vet du som kund att de råd vi ger är de vi geniuint tror blir bäst för dig, inte det vi tjänar mest på.

Rådgivning

Vi har över tjugo års erfarenhet av sälj på nationell och internationell nivå, av både enklare produkter och avancerad försäljning med lång inarbetningscykel. Vi bistår gärna med vår kompetens och ger er råd hur ni ska utvekla er försäljning.

En byrå. Alla lösningar.

Eriksson/Nord Agency är Sveriges första omnibyrå. Det innebär att våra kunder i princip kan få en komplett marknadsavdelning och service till en fast kostnad. Allt ifrån Grafisk profil, bildekor, skyltar, profilkläder, presentationsmaterial, hemsidor, sökmotoroptimering, mediebyråtjänst, fotografering, säljträning etc. Det du behöver hjälp med stöttar vi dig med. En byrå. Alla lösningar.