Säljträning

En byrå

Alla lösningar

Säljträning

Säljträning

Tomt vid förhandlingsbordet? Omotiverade innesäljare? Sälj är ett delikat hantverk som är lika delar personlig fallenhet och psykologi. Vi har över 2o års sammanlagd erfarenhet av nationell och internationell försäljning, har sålt både B2C och B2B, samt haft chefsroller inom försäljning. Olika produkter har olika långa införsäljningscykler och det gäller att anpassa införsäljningen efter detta. Vi hjälper ditt företag få säljavdelningen på fötter. Kontakta oss – det lönar sig.

Vi förstår säljet

Samhällets digitala transformation har vänt upp och ner på i princip alla marknader. Det innebär också att sällare inom branscher som hittills varit mer ordermottagare än säljare nu vaknar upp till en ny verklighet där man måste argumentera för sin vara eller tjänst. Många klarar inte denna omställning och här kommer vi in. Vi kan via vår långa rutin snabbt identifiera USP:ar, utveckla säljtekniker, analysera säljretoriken samt se på sammansättningen på säljteamet och säljledning.

Som beställare får du en oberoende, professionell, analys av din säljavdelning, där vi ger våra synpunkter på vad som behöver ändras för att nå en förbättring.

Vi har skalbara lösningar, från enmansföretag till större säljteam.

 

E/N Agency som affärspartner

Eriksson/Nord Agency är en omnibyrå som sätter stort värde i att vara oberoende och transparenta i allt vi gör. Vi jobbar endast med långsiktiga kontrakt och där är vår kundrelation högsta prioritet. Söker du efter en Mediebyrå som tycker det är viktigt att informera sina kunder vad de gör och varför? Söker du efter en byrå där du ges redskap att kontrollera att vi sköter oss? Vänd dig då till oss! Som bonus får du även en byrå med omnikompetens inom alla områdens som rör marknadsföring. På köpet.

En byrå – en kontaktperson

Hos oss har du samma kontaktperson under hela din resa. Från första telefonsamtal/möte till lansering och support. På så sätt vet du exakt hela tiden vem du ska vända dig till och det blir inga eller korta ledtider. Vi är en driven affärspartner som även hjälper till med i princip all övrig marknadsföring, både digital och fysisk.

Fast Ersättning

Vi tror att rörlig ersättning är hindrande för affärsutvecklande relationer. Små företag kan aldrig konkurrera med stora företag när det gäller marknadsinsatser, vilket gör att de ofta måste prioritera bort vinstdrivande åtgärder. På samma sätt måste många byråer på timpenning ofta skarva eller kompromissa för att få in allt i en komprimerad budget. Vi tror på att lönsamhet föder lönsamhet. Vi tror på att öppenhet föder pålitlighet. Och vi tror på att fast ersättning istället fokuserar på de som är relevant: var vill du vara och vad behövs för att nå dig? Alla annat är ointressant. Allt annat får du på köpet.

 

Inga provisioner

Vi tar inga provisioner får de tjänster vi förmedlar från tredjepart, som trycksaker eller sökordsannonsering. På så sätt vet du som kund att de råd vi ger är de vi geniuint tror blir bäst för dig, inte det vi tjänar mest på.

Rådgivning

Vi har över tjugo års erfarenhet av sälj på nationell och internationell nivå, av både enklare produkter och avancerad försäljning med lång inarbetningscykel. Vi bistår gärna med vår kompetens och ger er råd hur ni ska utvekla er försäljning.