Få tid till annat

Med oss som mediebyrå

En byrå

Alla lösningar

Mediebyrå

Vi är en modern mediebyrå

Är du ensam mot alla? Tillsammans är vi starka. Vi en modern oberoende mediebyrå vilket innebär att vi inte får s.k. ”förmedlarersättning” (provision) från de medier vi rekommenderar. Av oss får du helt enkelt råd som är bäst för dig. Bara dig.

4 steg
till en bättre
mediestrategi
& vardag

Steg 1:
Möte och workshop
Var och hur ska ni synas?
Hur mycket ska ni synas för?

Steg 2:
Förslag på Medieplan
Dags att sluta rulla bra
pengar efter dåliga

Steg 3:
Implementationsfas
Vi sätter igång
med medieplanen.

Steg 4:
Rapporteringsfas
Vad funkar bra?
Vad måste justeras?

Resultat:
Sluta rulla
bra pengar
efter dåliga.

Fördelar med en mediebyrå

Sedan starten har vi alltid satt kunden i fokus. Vi erbjuder företag oavsett storlek och branch en professionell medierådgivning och avlastning. Marknaden ändras hela tiden och det är svårt som egen företagare, eller ens marknadschef att hänga med. Via oss får du avlastning i form att du kan styra alla säljare till oss, samt att vi hela tiden håller oss ajour med nyheter inom marknadsföring. Vi har idag kunder över hela Sverige.

Mediefiltrering

Rullar du bra pengar efter dåliga? Inte med oss! Vi ser till att du hela tiden har optimal närvaro i medier, oavsett om det gäller internetkataloger, digital annonsering, print, TV eller Radio.

Egen produktion 

Hos oss ingår allt, både foto, video, fysisk och digital produktion. På så sätt kan du ägna dig åt det viktigaste. Ditt eget sälj och dina kunder. Svårare än så är det inte. En byrå. Alla lösningar.

 

E/N Agency som affärspartner

Eriksson/Nord Agency är en omnibyrå som sätter stort värde i att vara oberoende och transparenta i allt vi gör. Vi jobbar endast med långsiktiga kontrakt och där är vår kundrelation högsta prioritet. Söker du efter en Mediebyrå som tycker det är viktigt att informera sina kunder vad de gör och varför? Söker du efter en byrå där du ges redskap att kontrollera att vi sköter oss? Vänd dig då till oss! Som bonus får du även en byrå med omnikompetens inom alla områdens som rör marknadsföring. På köpet.

En byrå – en kontaktperson

Hos oss har du samma kontaktperson under hela din resa. Från första telefonsamtal/möte till lansering och support. På så sätt vet du exakt hela tiden vem du ska vända dig till och det blir inga eller korta ledtider. Vi är en driven affärspartner som även hjälper till med i princip all övrig marknadsföring, både digital och fysisk.

Fast Ersättning

Vi tror att rörlig ersättning är hindrande för affärsutvecklande relationer. Små företag kan aldrig konkurrera med stora företag när det gäller marknadsinsatser, vilket gör att de ofta måste prioritera bort vinstdrivande åtgärder. På samma sätt måste många byråer på timpenning ofta skarva eller kompromissa för att få in allt i en komprimerad budget. Vi tror på att lönsamhet föder lönsamhet. Vi tror på att öppenhet föder pålitlighet. Och vi tror på att fast ersättning istället fokuserar på de som är relevant: var vill du vara och vad behövs för att nå dig? Alla annat är ointressant. Allt annat får du på köpet.

 

Inga provisioner

Vi tar inga provisioner får de tjänster vi förmedlar från tredjepart, som trycksaker eller sökordsannonsering. På så sätt vet du som kund att de råd vi ger är de vi geniuint tror blir bäst för dig, inte det vi tjänar mest på.

Rådgivning

Vi har över tjugo års erfarenhet av sälj på nationell och internationell nivå, av både enklare produkter och avancerad försäljning med lång inarbetningscykel. Vi bistår gärna med vår kompetens och ger er råd hur ni ska utvekla er försäljning.