Rör du dig i rätt

intäktsströmmar?

Vi har svaret

En byrå

Alla lösningar

Affärsutveckling

Affärsutveckling

När gjorde du en genomlysning av din affärsidé senast? Världen har förändrats radikalt de senaste tio åren och nästan alla branscher har på ett eller annat sätt påverkats av digitaliseringen. Hur har din marknad reagerat på detta? Dina kunder? Risken är att du inte justerat din grundidé efter nya och kommande förutsättningar. Eriksson/Nord Agency kan hjälpa dig hitta nya intäktsströmmar, identifiera hot, och se om du missat kundgrupper. Det lönar sig att kontakta oss.

Vi vågar jobbar nära

Affärsutveckling handlar i grund och botten om att förstå kundens affär bättre än kunden själv. Att våga vara lagom obekväm. Att våga pusha. Att ha en öppen kommunikation och ett rakt mål. Att vara konsekvent. Att kunna identifiera hot som ännu inte finns och hitta lösningar till dessa. Via oss har du samma kontaktperson under hela loppet. Sedan starten har vi alltid satt kunden i fokus.

 

 

 

E/N Agency som affärspartner

Eriksson/Nord Agency är en omnibyrå som sätter stort värde i att vara oberoende och transparenta i allt vi gör. Vi jobbar endast med långsiktiga kontrakt och där är vår kundrelation högsta prioritet. Söker du efter en Mediebyrå som tycker det är viktigt att informera sina kunder vad de gör och varför? Söker du efter en byrå där du ges redskap att kontrollera att vi sköter oss? Vänd dig då till oss! Som bonus får du även en byrå med omnikompetens inom alla områdens som rör marknadsföring. På köpet.

En byrå – en kontaktperson

Hos oss har du samma kontaktperson under hela din resa. Från första telefonsamtal/möte till lansering och support. På så sätt vet du exakt hela tiden vem du ska vända dig till och det blir inga eller korta ledtider. Vi är en driven affärspartner som även hjälper till med i princip all övrig marknadsföring, både digital och fysisk.

Fast Ersättning

Vi tror att rörlig ersättning är hindrande för affärsutvecklande relationer. Små företag kan aldrig konkurrera med stora företag när det gäller marknadsinsatser, vilket gör att de ofta måste prioritera bort vinstdrivande åtgärder. På samma sätt måste många byråer på timpenning ofta skarva eller kompromissa för att få in allt i en komprimerad budget. Vi tror på att lönsamhet föder lönsamhet. Vi tror på att öppenhet föder pålitlighet. Och vi tror på att fast ersättning istället fokuserar på de som är relevant: var vill du vara och vad behövs för att nå dig? Alla annat är ointressant. Allt annat får du på köpet.

 

Inga provisioner

Vi tar inga provisioner får de tjänster vi förmedlar från tredjepart, som trycksaker eller sökordsannonsering. På så sätt vet du som kund att de råd vi ger är de vi geniuint tror blir bäst för dig, inte det vi tjänar mest på.

Rådgivning

Vi har över tjugo års erfarenhet av sälj på nationell och internationell nivå, av både enklare produkter och avancerad försäljning med lång inarbetningscykel. Vi bistår gärna med vår kompetens och ger er råd hur ni ska utvekla er försäljning.