Nå vem du vill -

när de vill bli nådda

En byrå

Alla lösningar

Google Adwords

Annonsera på Google. Nå > 90% av din målgrupp direkt

Med Google Adwords får företag möjlighet att synas på Google utöver de placeringar som en bra sökmotoroptimering ger. Med skräddarsydda annonser placerade längst upp, längst ner, eller på sidan av sökresultatet, får man köpklara kunder in till sin hemsida. Vi hjälper er ta fram den optimala kampanjen efter era behov, oavsett budget. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er!

Digital annonsering för en digital värld

Ny teknik har gjort att allt har förändrats. Så även beteenden. Idag söker människor till stor del information digitalt. I princip all trafik går idag via sökmotorer och Google står för nära 9/10 av söket. Det innebär att hur du syns på Google idag måste behandlas med största prioritet. Varje dag du inte syns på Google missar du affärer och förfrågningar. Har du råd med det? Vi hjälper dig att få den trafik du behöver till din hemsida.
En byrå. Alla lösningar.

 

∨ Google Adwords

∨ Displayannonser

∨ Youtubeannonser

∨ Ingen provision

∨ Vi gör allt

∨ Full transparens

Egen kundportal

Vi har en egen kundportal där du som kund kan logga in och direkt se hur kampanjerna presterar. Det finns även möjlighet att synka mot en sökmotoroptimering sociala medier-kampanjer och även se konverteringar direkt i samma kontrollpanel. Hos oss ska du hela tiden veta hur vi jobbar för dig. Självklart hjälper vi dig tolka datan ifall du behöver hjälp med detta.

 

 

 Varför Google Adwords

Varför Google Adwords?

Förutom fördelen att du får fler kundförfrågningar desto bättre du syns på Google, finns det flera fördelar med en sökordskampanj:

√ Inget besök -ingen avgift. Du betalar endast när någon klickar på din annons, med andra ord endast när din annonsering fungerar.

 
 

√ Öka försäljningen. Fler kunder till hemsida, ökad försäljning, fler samtal, bygga varumärke etc.

√ Lokalt eller globalt. Inrikta dina annonser inför kunder i visa länder, regioner, eller städer – eller, inom ett visst område från ditt företag eller butik.

√ Nå rätt personer vid rätt tillfäll. Ditt företag syns på Google endast när potentiella kunder söker efter dina tjänster. Du kan även välja tid på dygnet då din annons ska visas eller väderlek.

 

E/N Agency som Mediebyrå-partner

Eriksson/Nord Agency är en omnibyrå som sätter stort värde i att vara oberoende och transparenta i allt vi gör. Vi jobbar endast med långsiktiga kontrakt och där är vår kundrelation högsta prioritet. Söker du efter en Adwords-byrå som tycker det är viktigt att informera sina kunder vad de gör och varför? Söker du efter en byrå där du ges redskap att kontrollera att vi sköter oss? Vänd dig då till oss! Som bonus får du även en byrå med omnikompetens inom alla områdens som rör marknadsföring. På köpet.

En byrå – en kontaktperson

Hos oss har du samma kontaktperson under hela din resa. Från första telefonsamtal/möte till lansering och support. På så sätt vet du exakt hela tiden vem du ska vända dig till. Vi är en driven affärspartner som även hjälper till med i princip all övrig marknadsföring, både digital och fysisk.

Fast ersättning

Vi tror att rörlig ersättning är hindrande för affärsutvecklande relationer. Små företag kan aldrig konkurrera med stora företag när det gäller marknadsinsatser, vilket gör att de ofta måste prioritera bort vinstdrivande åtgärder. På samma sätt måste många byråer på timpening ofta skarva eller kompromissa för att få in allt i en komprimerad budget. Vi tror på att lönsamhet föder lönsamhet. Vi tror på att öppenhet föder pålitlighet. Och vi tror på att fast ersättning istället fokuserar på de som är relevant: var vill du vara och vad behövs för att nå dig? Alla annat är ointressant. Allt annat får du på köpet.

Drift & Support

Att din hemsida ständigt ligger uppe och går snabbt är ett måste för bra affärer online. I din månadsavgift ingår drift och support. Om du vill. Din butik ligger på en server i en serverhall som övervakas dygnet runt.

Inga provisioner

Vi tar inga provisioner får de tjänster vi förmedlar från tredjepart, som trycksaker eller sökordsannonsering. På så sätt vet du som kund att de råd vi ger är de vi geniuint tror blir bäst för dig, inte det vi tjänar mest på.

Rådgivning

Vi har över tjugo års erfarenhet av sälj på nationell och internationell nivå, av både enklare produkter och avancerad försäljning med lång inarbetningscykel. Vi bistår gärna med vår kompetens och ger er råd hur ni ska utvekla er försäljning.

En byrå. Alla lösningar.

Eriksson/Nord Agency är Sveriges första omnibyrå. Det innebär att våra kunder i princip kan få en komplett marknadsavdelning och service till en fast kostnad. Allt ifrån Grafisk profil, bildekor, skyltar, profilkläder, presentationsmaterial, hemsidor, sökmotoroptimering, mediebyråtjänst, fotografering, säljträning etc. Det du behöver hjälp med stöttar vi dig med. En byrå. Alla lösningar.